Ett kärt återseende

Vaknade imorse av en märklig och hemsk dröm. Jag skulle hälsa på på mitt gamla jobb, dagis, och när jag väl kom dit var fikarummet 10 gånger så stort, och där satt fullt med folk. Ytterst få som jag kände igen sen tidigare, ingen sa ett ord till varandra och det var mest pensionerade fula gubbar. Ingen hejade, jag satt mig vid en dator och började chatta på msn med en som jag jobbat med tidigare som jag kom väldigt bra överens med och hon satt i samma rum och började skriva att allt var ett kaos, alla ordinarie personal hade slutat för att dom inte orkade vara kvar och att det var så dålig stämning och att vikariegubbarna tagit över. En annan som jag kände igen sen tidigare satt och grät och på bordet stod flera vindunkar man fick ta av.
När jag vaknade imorse tänkte jag; Nu måste jag gå till dagis och se att det verkligen inte är såhär, även om jag inte för ett ögonblick trodde det såklart. Gick dit, kände igen alla sen tidigare och alla blev så glada att se Liam. Det var hur roligt som helst att komma tillbaka och jag inser nu hur mycket jag egentligen saknat alla, barn och personal! Åh vad de är härliga!
En av småtjejerna slängde sig runt min hals och sa: "Jag minns när du jobbade här förut, och jag har tänkt på dig hela tiden!". En annan frågade lite sorgset: "Varför jobbar inte du här längre?" Svarade att jag var ju tvungen att ta hand om min lilla bebis. Snabbt kontrade hon: "Men han har väl en pappa?". Dom är kloka dom små liven. Efter ett par timmar var det dags att bege sig hemåt igen, och fick då slutligen frågan: "du kommer väl tillbaka imorgon?" Kändes lite vemodigt att gå därifrån, och veta att nej, jag kommer nog inte att komma tillbaka på ett tag, inte för något jobb iallafall. Men lyckligtvis så har de små liven efter några minuter glömt att jag varit där och är fullt upptagna med lekar och aktiviteter.

Hursomhelst var det skönt att träffa dem allihopa, busa, krama om och höra på alla funderingar de har. Nu är det fredag, Liam ligger och skrattar i sängen med pappa som busar med honom.

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Maria

Ååå vad härliga kommentarer man får av barn OCH tur att det inte var en sanndröm :-)
Hoppas ni får en bra helg å roli valborg nu med en massa fint väder!!
Kraam!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback