SKRÄCK

Var idag inne i stan och hade det mysigt och fikade ute i stadsparken, ända tills vi skulle hem...
Stannade vid en gubbe som sålde heliumballonger, då Emmy och Ludvig så gärna ville testa att prata genom helium. När vi står där och väntar kommer en ordentligt packad kille och raglar, går in i Sanne och sen..... RAMLAR HAN ÖVER LIAMS VAGN! Hörde mig själva skrika, såg honom ligga över vagnen och sedan ner med huvudet i asfalten. För några sekunder var jag helt övertygad om att Liam fått en rejäl smäll och att han låg helt livlös i vagnen. Som tur var, var sufletten uppfälld så den tog stöten. Liam låg kvar i vagnen, rörde lite på sig när killen föll över vagnen och sen somnade han om igen. Jag darrade likt ett asplöv och gråten satt i halsen.  Vilken TUR att det inte var Liam som fick smällen! Han ramlade helt över vagnen, inte bara mot vagnen. Var alldeles skakig säkert en timme efteråt och har fortfarande inte släppt det som hänt. Killen låg helt livlös med ansiktet mot asfalten och efter en stund vände han sig om och man såg hur detkom blod från tinningen. Kan säga att jag skiter stora högar i det.

TÄNK OM sufletten varit nedfälld?
TÄNK OM Liam suttit upp i vagnen?
TÄNK OM sufletten vikit sig?

Nu gick det hela bra, men man kan inte låta bli att tänka: TÄNK OM?


Kommentarer
Postat av: Emma

Fy vad otäckt vännen! Förstår att man inte kan sluta tänka .." tänk om " , det kunde ju ha gått värre, men som tur är så gick allting bra.Hemskt egentligen med fyllon, bara dräller omkring överallt,faller lite här och var. Usch! Ge lilleman en kram från mig,och en till dig själv också för den delen. KRAMAR!!

Postat av: Mirjam.

Men herreje! Nu fick jag världens klump i magen! Fyllon dräller det av och det värsta av allt är att de inte kan kontrollera sina steg. Det är bättre de håller sig inne. Jag tackar gudarna att sufletten va uppe och att Liam är oskadd! Stora kramar, i massor!

2007-04-30 @ 17:38:17
URL: http://ninya.blogg.se
Postat av: Elisabeth

HEJ!
Usch va hemskt, fick en stor klump i bröstet när jag läste detta!
Vilken ofantlig tur att suffletten var uppe och att Liam klarade sig oskadd. Jag säger som du, killen som låg på marken skiter vi fullständigt i! Inte erat promlem att han inte kan hantera alkoholen.
KRAMAR i massor från mig!

2007-05-01 @ 14:47:26
URL: http://carli.blogg.se
Postat av: Ingela

HEJ!

Gud vilken tur att inget hände med Liam.
Vilka j-la dårar det finns...Hoppas att ni hade en trevlig Valborg senare på dagen iaf

Kram kram

2007-05-01 @ 19:12:19
URL: http://rutan81.blogg.se
Postat av: Nina

Men FYYYYY vad obehagligt! *ryser*
Ska du jobba på Ramsjö i sommar förresten?
Kram Nina

2007-05-04 @ 17:13:01
URL: http://mammanina.blogg.se
Postat av: jOH

Fy fan, ofattbart hur d kändes för dig, men så jävla obehagligt!
Tack för sista april för övrigt, är så tacksam över att äntligen fått umgås me dig lite.. MÅSTE bli oftare..
Har pratat med mor min och det finns hästar som du mer än gärna får rida! Hör av mig i veckan. En stoor kram till dig!

2007-05-05 @ 02:53:44
Postat av: Emma Sundberg

Hej!



Fick syn på att du bodde på Prästgårdshöjden i Björklinge. Jag är på desperat jakt efter en lägenhet till mej och min son. Vet du om det är någon som ska flytta och har lust att hyra ut sin lägenhet i andra hand. Kan betala en extra hyra till den som kan tänka sej att hyra ut i andra hand. Om du hör eller vet nått kan du inte höra av dej till mej på mail [email protected]



Tack! M.V H Emma!

2008-06-06 @ 20:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback