Solen gör underverk.

Tänk att humöret kan ändra med vädret. Idag har varit en riktigt bra dag. Till att börja med kan jag tacka Veronica, Maria, Anze och Åsa för fikaträffen idag! Jag blir glad av att få vara lite social, känna att jag faktiskt inte behöver vara alldeles ensam i lägenheten hela dagarna och att jag faktiskt lär känna några här i Björklinge. Det gjorde mig glad.
Sen var det ju så härligt väder, och bara solen är framme blir man ju genast så mycket gladare.

När vi kom hem gjorde jag ett storkok med barnmat, så skönt att ha i frysen och jag orkar inte stå och koka potatis varenda dag. Så nu har jag både, potatis, morötter, majs, ärtor, broccoli och fisk i frysen! Imorgon är det fisk-premiär. Ska bli spännande om han kommer att rata fisken liksom pappa eller älska den som mamma :) Första tuggan boorde ju inte vara så god men om man mosar ihop det med lite potatis o morötter så slinker det säkert ner. Han verkar ju gilla det mesta lillgrabben. Precis när Liam höll på att tröttna på att sitta och leka i barnstolen kom farmor och underhöll han lite, så jag hann rätt mycket. Sen tog vi en promenad till affären, och sen gick vi ner och hälsade på farfar.

Var och vägde honom idag, 7450g nu! Stor blir han. Sen följde han utvecklingen bra och så, så det känns skönt. Fortsätter att mixtra lite med bloggen, kommer nog ta ett tag innan jag är nöjd och har den som jag vill ha den. Men man hinner inte sitta här såå ofta längre, man ska vara glad att man hinner blogga iaf :)

godkväll vänner

Kommentarer
Postat av: Åsa

Snart att koka en massa grönsaker och frysa in! Vi skall snart börja med smakisar. Tänkte bara höra när du började med smakportioner...
Ha en solig och skön helg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback