Toalettpremiär för Liam

Trodde verkligen inte att den dagen skulle komma vid 5 månader, men så fel man kan ha :) Är kanske inte så vanligt heller att små bebisar slutar att bajsa i blöjan vid 4 månader. Men han verkar tycka att det är skönare att baja när blöjan tas av, och det kan man ju ha förståelse för. Testade idag, mest bara för skojs skull att sätta honom på toaletten(jag satt bakom och höll i honom) och vips så trycker han ur sig där med! Är ju perfekt om han kan göra det, så kan man spola ner det på en gång och slipper ha en illaluktande bajspåse på toan.

Körde inatt igång med att försöka att inte ge Liam så mycket mat om natten. Bvc säger att man ska låta dom vara utan mat helt enkelt några nätter och stå ut med skriket, men det är inte så lätt när man vet att dom är hungriga. Det slutade iallafall med att Liam fick 2 gånger under natten, en gång vid halv 1 och nästa gång vid halv 5 och då åt han bara ynka 40ml. Så egentligen behöver han nog inte det målet.... men nu på morgonen har han inte ätit något och kräkts några gånger. Undra vad som är fel? Han har ju inte varit så kry de senaste dygnen, man blir lite orolig när dom är sjuka!

Det händer så mycket med Liam just nu. Man märker att personligheten utvecklas mer och mer, han blir envisare och skriker mer när han inte får som han vill. Han har blivit så vaken och nyfiken och skrattar mer och mer!

image101

Kommentarer
Postat av: Mirjam

lilla hjärtat! han har bestämt sif för att bli stor fort, vilket jag helt klart tycker tyder på envishet :) han är så duktig och jag är såå stolt!

2007-04-19 @ 09:51:36
Postat av: Ingela

Hej!!
Han verkar ju VÄLDIGT nöjd och glad över toabesöket än då ;)...söt kille
Ses nästa vecka då
Kram o trevlig helg

Postat av: Mirjam

Guu vad älsklingen ser lycklig ut över toalettbesöket. Vilket han givet borde vara, inte är det alla snart 6-månaders bebisar som utövar toalettbesök ;)

Stor Puss!

2007-04-20 @ 21:21:10
Postat av: mormor

Vilken gladskit han är mormors guldklimp.Men kan det vara möjligt att man ska köpa storlek 74 till till Liam. Var tar lilla bebisen vägen?

2007-04-22 @ 18:05:04
Postat av: Emma

Hahaha, Vad söööööt han är! :)

2007-04-22 @ 22:44:22
Postat av: Anna

Vilken häftig bild och han ser verkligen nöjd ut!! =)
kram kram från norr

2007-04-23 @ 23:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback