Bebis fixerad !

Nu är bebis helt fixerad! :) Känns bra, att den inte hade tänkt att komma ut med någon annan kroppsdel än huvudet först. Magen hade växt som den skulle, vilket var skönt då kurvan förra gången gick lite neråt, men det berodde antagligen bara på att den sjunkit ner i bäckenet. Lilla hjärtat tickade på, och allt var bara bra. Nu börjar förlossningen närma sig, och jag har fått i uppgift att skriva en förlossningsplan. Jag ska alltså skriva ner vad jag har för känslor inför förlossningen, rädslor etc. Sådant som kan vara bra för dem på förlossningen att veta. Men jag är helt tom på känslor känns det som. Jag ser fram emot förlossningen, ser det som en utmaning. Smärtan skrämmer mig inte, och jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag känner så här. Kanske allt kommer som en chock istället, men jag vet ju att det kommer att göra förbannat ont. Nåväl, kan ju inte ljuga ner några ord i de papprena iallafall men imorgon ska vi på föräldraträffen igen och prata om smärtlindring, och då kanske det dyker upp några tankar.

Idag har jag klippt mej! Så roligt att göra något nytt, man känner sig lite som en ny människa :) Har färgat underhåret mörkt och gjort ljusa slingor i överhåret, jag är nöjd! Imorgon kommer Frida hit, det ska bli skoj! Hon har ju inte lyckats pallra sej ner än, men nu äntligen ska hon tillbringa några dagar här :) Sen kommer johanna också på fredag, innan hon drar vidare till Spanien. Längtar mycket efter att få återse båda två! Nästa vecka kommer lilla mamma hit, så de här två veckorna kommer nog att gå fort. Nu var det tio veckor sedan jag träffade mamma senast, och det är alldeles för länge!

Idag slutade vårat internet att fungera. Tänk så vansinnigt mycket man kan fästa sig vid materiella ting. Det är helt sjukt, fick nästan panik när jag inte kunde kolla mailen tidigare. Men jag antar att om någon månad så har man annat än internet att tänka på :)

Längtar sjukt mycket efter att lillskrutt ska titta ut till oss.

We make a living by what we get, we make a life by what we give.


Kommentarer
Postat av: Carolin

Hejsan...
Vad kul att lill*n har fixerat sig..
Då kan den juh komma nästan när som helst nu juh. =)
Men vi får hoppas att den håller sig inne tills det rätta datumet. =)

Kram på er.

2006-10-09 @ 11:30:53
Postat av: Ann

Grattis Isabelle! Läste i tidningen idag att ni förlovat er. Underbart! Inte länge kvar tills bebben kommer heller =).
Många kramar från Ann(gamla klassen;)

2006-10-09 @ 20:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback