Ett brev på posten..

.. kan göra en så glad! Idag fick jag ett brev av mamma med nötcreme, en sudokubok och en lott, jag blev så hääääär glad! :) Vaknade med ett sprudlande humör imorse, eller rättare sagt vid elva vaknade jag. Det är fortfarande svårt att sova om nätterna, och när jag kliver upp för att gå på toaletten gör det så ont att jag knappt tar mig fram. Men tur att det blir bättre framåt dagen.
Lina ringde och frågade om jag ville gå på stan, hade varit sååå mysigt om jag bara orkat, men jag pallar inte att gå omkring... Längtar efter att få gå på stan och köpa nya kläder, men det får nog dröja ett tag, nu blir det till att vila de dagar som är kvar tills förlossningen. Ikväll ska jag åka med på hockey i Eskilstuna, tur att man får sitta :) Ska iallafall bli skönt att lämna lägenheten, för jag är lite less på att göra ingenting nu :) fick en att-göra lista av fredrik innan han åkte till jobbet, som löd så här:
*Vila
*plocka ur övre delen av diskmaskin
*vila
*plocka ur nedre delen av diskmaskin
*vila
*plocka i diskmaskin
*vila
*bädda sängen
*vila
*ät soppa
*gå med soporna
*vila resten av dagen

de var väl ett ganska shysst schema va? :) Han är så söt! Orkar i och för sig inte så mycket mer än det där, så det är skönt att man inte har småbarn sen tidigare att ta hand om =) Har hittat mitt nya tidsfördriv, spela yatzy på internet, sååå kul! kan sitta hela dagen med det..

Nej, nu ska jag ta mig en tupplur innan det ska bär av mot eskilstuna.

Kärlek!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback