Illamående

Illa, jag mår illa!

Den trycker på nu, bebisen. usch, jag mår illa så fort jag lägger mig ner. Har dock sovit hyffsat bra inatt, vilket är väääldigt skönt.... =) Börjar bli lite spänd inför förlossningen nu, det närmar sig! Är förjävligt att bara gå och vänta på att det ska sätta igång, utan att veta NÄR. Tänk om fredde är på jobbet, risken är faktiskt ganska stor.... men det ska nog gå bra det med, synd att han har hela 4 mil hem till mig bara =)
Har haft besök från Norrland nu, tre veckor i rad. Först kom Frida och Johanna ner, och förra helgen lilla Mamma, och nu i veckan har Lina varit här. Har varit jättekul !
Känns tråkigt att så många vänner bor så långt borta, vill ju visa upp bebisen direkt ju! Men jag får nöja mig med att skicka bilder tills jag åker upp över nyår.

Pratade med mamma igår, hon hade fått 3 dm snö hemma, måttligt glad var hon! Tänk att jag inte varit hem på heela hösten, det har väl aldrig hänt förr. Känns lite tragiskt sådär, sist jag var hemma var det sommar och jättevarmt och nästa gång jag åker upp är det vinter och kallt. Men, jag har ju faktiskt haft en orsak till att inte åka hem.

Var nere och jobbade i torsdags, förhoppningsvis sista dagen. Jag blir så glad av att komma dit, glad av att träffa alla underbara människor som jobbar därnere. Måste verkligen ta mig ner och hälsa på dessa dagar när jag nästan avlider av tristess här hemma =)

Happiness comes of the capacity to feel deeply, to enjoy simply, to think freely, to risk life, to be needed.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback