Jag - och ett gäng nördar!

Redan har jag hunnit med två dagar på universitetet. Tiden har flygit iväg! Gårdagen började med mingel med dom gamla dvp-eleverna på en stor gräsmatta. Blev varmt välkomnad och fick göra mig en skylt som tydligt visar att jag är en nolla. Sedan satt jag och småpratade med några tjejer som jag kommer att gå med. Sedan var det dags för upprop. Klassen såg ut precis som jag föreställt mig. Det verkligen syns att det är sådana som sysslat med data i typ hela deras liv :) Nåväl, inte alla, men de flesta har ganska långt (ovårdat) hår, är lönnfeta och har brillor (+samt luktar svett). Haha, jag tror att jag fixa lösenord till min blogg hädanefter, pinsamt om någon skulle hitta hit!
Iallafall, så är det ju inget som säger att det är något fel på dessa nördar. Jag känner mig lite vilsen bara :)
Iallafall så blev vi 6 tjejer! Tror att det kommer att bli bra det här! Jag är inte den som egentligen bryr mig om hur människor ser ut. Sedan blev det mera lekar, gruppindelning med namnlekar och korvgrillning. Kom hem vid 19 igår, helt slut efter alla nya intryck.

Idag började dagen med information om programmet. Hittintills känns det som att jag valt rätt, men svårt att säga ännu. Har ju aldrig programmerat eller så, så jag vet ju egentligen inte om jag gillar det. Har haft 2 pass matte idag à 2 timmar. Riktigt kul! Som jag har saknat att räkna. Ganska flummig lärare dock. Efter kl. 16 var det dags för mera lekar men jag var såå trött så jag satte mig på bussen hem. Varje grupp fick också ett uppdrag idag. Vi fick en engångskamera, en maskot och ett blad med uppdraget. På en lista fanns en massa saker vi skall fota. Ganska kluriga saker dessutom. Bl.a Naken-Janne, David Hasselhoff, ett rent samvete, en varg, en grupp sydeuropéer. Haha, känns riktigt roligt! Och maskoten, som är en nalle ska vi klä ut till en aztek. Så heter våran grupp, aztekerna. Sen var det ett uppdrag också, ska skriva mer om det när det är utfört!

Imorgon är det dags för brännboll, skattjakt, gasqueinfo, info i Aulan samt föreningsrundvandring.
Jag gillar att vara student.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Låter som du haft det ganska bra iaf,,hoppas det håller i sej..Lycka till med uppdraget då=)
Kram

2007-08-21 @ 20:20:34
Postat av: Nina m Alice & Cassandra

Vad roligt! Jag minns fortfarande min nollevecka (haha, låter som att jag är skitgammal *S*) och
den var jätterolig. Och det ÄR verkligen jätteskoj att vara student, Uppsala är en perfekt stad för det :-)
Tack för grattis förresten :-)
Kram Nina

Postat av: Emma

åh! låter som en riktig toppendag !! :) nu får du mig att längta till skolan också :) kärlek och kramar till dig!

2007-08-23 @ 12:10:26
URL: http://etornqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback