Rabarbersoppa med kanel och citron.

Visst lät det gott? Det var det också! Otroligt gott. Det har jag nyss blivit serverad av min älskade sambo. Till middag vart det kycklingsandwich med basilika, tomat, citron och cheddarost, riktigt gott det också!
För övrigt så är det här min näst sista vecka som mammaledig. Känns både bra och inte bra. Roligt att träffa nya människor, komma iväg och byta miljö. Jobbigt att missa en massa i Liams utveckling.
Jag är ganska trött. Trött som i trött. Trött på lägenheten. Trött på ensamheten. Trött på fredriks nattskift. Trött på att sakna vänner. Därför tror jag att det är bra att jag ska börja plugga!
Jag är däremot inte trött på de vackra varelser här hemma som förgyller mina dagar!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Förstår precis vad du menar...tycker oxå det är skönt att komma iväg o jobba ibland,få träffa "vuxna"människor och annan miljö.Men det är såå skönt att komma hem igen oxå.Man behöver nog distans ibland för att underlätta lite.Kram

2007-08-08 @ 21:31:27
Postat av: Emma

Jag tror att du behöver komma ut och socialisera lite vännen, även fast du älskar att spendera tid hemma :) kram

Postat av: Eli

Hej!!! Förstår precis hur du känner det, jag har känt mig så makalöst trött jag också. De första dagarna jag började jobba igen så kändes det som semester ;-)
Nu när jag jobbat en hel del så inser jag att det är rätt skönt o va hemma med..men jag vill ju göra både och..så att man får både tid med barnen och tid för sig själv liksom.
Hoppas allt är bra annars och att du får kul på nollningen så att det inte bara blir sjuka grejer ni ska göra!
Ses nåt snart?
KRAM

2007-08-08 @ 22:17:45
URL: http://carli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback