Vagnen beställd !

Kanske är jag lite vågad som beställer vagnen utan att ha provkört den, men efter att ha hört mig för verkar de flesta vara nöjda med den. Dessutom är Greys Anatomy säsong 2 beställd, så nu kommer jag att springa ut och kolla posten 748ggr varje dag innan den kommit. Väntar dessutom på antagningsbesked från Uppsala Universitet. Finns det något värre egentligen än att gå och vänta på post?

Ikväll väntar grillad oxfilé, jordgubbar & melon samt en massa plugg. Kanske också tar en titt förbi svärmor o svärfar och kolla in nya husvagnen. Apropå det åkte de förbi MALMKÖPING idag när de åkte och köpte husvagnen. Så synd att jag inte visste att dom hade vägarna förbi, då hade jag och Liam kunnat stanna till hos Gudmor i ett par-tre timmar. jäkla skit. Förhoppningsvis ses vi alldeles snart iallafall, för jag längtar, otroligt mycket!

Trevlig helg!

För övrigt: Metallicabiljetten ligger just nu på 1025:- på tradera!


Kommentarer
Postat av: Mirjam

Men åh, känslan av att veta att ni faktiskt kunde ha varit med i bilen gör mej tokig. Jag hade fått hålla om er tusen och åter tusen gånger om, om ni hade varit med och plingat på min dörr. Jag längtar efter er så enormt mycket!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback