En fantastisk dag!

Som rubriken lyder, vi har haft en kanondag! Till att börja med, när Liam låg på skötbordet och Fredrik kikade in genom dörren, tittade Liam på honom och sa sakta Papp-a. Det var så häftigt, inget papappapapa utan verkligen PAPPA. blev alldeles varm i hela kroppen!
Sen åkte Freddan iväg på hockey, och dagen kändes allmänt tråkig. Limpan tipsade om att Jenny skulle åka in och strosa lite på stan så jag ringde upp henne och frågade om jag fick åka med (jag fick det :))
Vi gick runt lite, så roligt att bara gå på stan med någon. Oftast blir det så att när man åker in med svärmor flänger man från ikea till gränby, från gränby till öb, från öb till rusta osv.
Hittade ett par billiga stövlar som jag köpte, kanske inga superdupersnygga men helt ok och sköna!
Väl hemma igen åt jag och Liam middag och sen begav vi oss ut på en promenad. Stannade till vid en lekpark och busade en timme, han njuter verkligen av att få vara ute. Var hemma vid sju och då var det pyjamas på och välling som gällde. Men krabaten var visst lite nödig, låg och stånkade när han skulle sova så han fick komma upp en sväng så han kunde baja ifred :) Sen nattade jag honom igen, och egentligen borde jag nattat mig själv för längesen.

Nåväl, sova kan man alltid göra vid ett senare tillfälle :)

puss & godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback