Noll själv-disciplin.

Ikväll skulle jag plugga hela kvällen. En sista dag inför duggan, jag hade behövt det. Såhär, ett x antal timmar senare, har jag hunnit med att prata med Frida i en timme, kollat på idol, skickat sms, varit och ätit middag, gått med sopor, diskat, skrivit upp mitt schema i almanackan, glott på idol och suttit framför internet.
Grattis bella, du har inte åstadkommit ett skit.
Sånt som händer, jag tror att jag går och lägger mig, sover gott och vaknar utvilad imorgon så jag kan plugga då istället. Jag tror iallafall att jag kan matten hyffsat, och pluggar man överdrivet bättre så rör man bara ihop allt, visst?

Föresten blev jag faktiskt glad av ett långt telefonsamtal med min söta barndomsvän så jag borde inte alls ha dåligt samvete. Saker man blir glad av är bra saker, har jag hört.

godnatt vänner.


Kommentarer
Postat av: Mirjam

Ibland behöver man det där - att inte göra nånting speciellt när man egentligen behöver göra en del annat som anses vara mer nödvändigt. Du behöver göra onödigheter, jag behöver det, alla behöver. Dessutom har du inte gjort nånting onyttigt, utan sånt som faktiskt kan ha behövts, hänger du med? Jag vill hålla om dej mitt gryn!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback