Menlösa måndag!

Måndag. Bara ordet får en ju att känna sig nedstämd näst intill. Jag gillar inte måndagar, inte för fem öre. Men på ett sätt är det bra, att man kommer igång med det vardagliga igen. Dagen har tillbringats på polacksbackens föreläsningssalar. Den ena kursen gillar jag hur mkt som helst, och en bidragande orsak är våran fantastiske föreläsare. Kanske inte världsbäst på att förklara saker, men han är helylle, och det gillar jag. Sympatiskt, rolig och "vanlig". Känns inte som någon akademiker, nej tvärtom. Som en småbarnsfarsa från Norrland, på ett ungefär. Inte för att jag har någon aning om han är varken småbarnsförälder eller norrlänning, men han säger "vars" och det tyder väl på att han inte är härifrån :) Och inte bär han kavaj eller skjorta heller, utan en vanlig munktröja,fler sådana föreläsare tack.

Mina pojkar hämtade mig i skolan idag, och så har vi handlat på willys. Snart väntar promenad med J och därefter ska jag leka med ett nytt program, så jag kan lära mig koppla kretsar, det verkar ju bara hur kul som helst.
kanske man borde släpa sig ut med Lilleman också, ser inte alltför lockande ut. Gillar inte när man måste bylsa på överdragsbyxor + galonisar. Tänk vad skönt i sommar när det räcker med galonbyxor när det regnar, eller än bättre, när man kan släppa ut honom barfota och i shorts!


Kommentarer
Postat av: Mirjam

Jag hoppas med vi kan ses snart, ni fattas i mej!

Jag mår relativt bra, tar en dag i taget och det går framåt.

Hur mår du? Hur går det i skolan?

Massvis med kramar!

Postat av: emsan

åh, jag längtar också efter sommaren, så otroligt mycket. idag vräker det ner snö igen.. vilken depp.. jag som blev så glad att våren äntligen kikade fram. förbannade norrland :( hoppas allt är bra raring, kramar

2008-04-09 @ 13:20:06
URL: http://rockisdelicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback