update

Efter att ha läst igenom alla pappren om huset har vi ändrat uppfattningen rätt mycket. Var rätt mycket att göra på det ändå, mycket som hade med fukt att göra och det är ju inte roliga grejer. Dessutom med takbytet och dräneringen, så skulle detn og landa på en större summa pengar, och då tycker vi inte att det är värt det. Då är det bättre att lägga ut lite mer pengar på ett nyare hus, med mindre jobb. Nåväl, det kommer fler chanser. Ingen idé att ha någon brådska när det gäller husköp. Det är iallafall roligt att kolla på hus, så man får en uppfattning om hur man vill ha det.

Men, vi ska iallafall ringa banken imorgon så vi kan kolla upp med lån och så, lika bra att veta på ett ungefär hur mycket man skulle kunna få låna, och vad man har råd med att betala för lån.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilket hus har ni tittat på?? trist när det drar iväg,,oftast blir ju dem "billiga" husen dyra i slutändan eftersom det ofta är nåt som måste åtgärdas.
Hörde av en bekant att sala sparbank ska vara bra,känner 2 par här som lånat där varav dem ena fick låna till allt inkl.pantbrev o lagfart.
Skönt med lite ledigt i vårvärmen=)
Ha det bäst Kram!!

2008-04-01 @ 22:25:22
Postat av: Anonym

Vi har också bestämt oss för att kolla på ett nyare hus när det väl gäller och vi har dom pengarna.Man ska ju ev bo där resten av sitt liv så ett gammalt hus lär ju bli jättegammalt.Ett stort hus får iaf vänta för våran del men om det kommer något liknande Ramsjövägen så är vi intresserade:-)
Stefan kände förresten inte att han orkade att åka nånstans i helgen.Han ville helst vara i Björklinge med er bara.Kanske kolla badet eller så.
Kan mata fåglarna och bada en annan dag.-)
Kram

2008-04-02 @ 10:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback