Blöjbyten och en ståtlig snögubbe.

Dagen började med att en viss herre behagade vakna runt 6-snåret. Han - pigg och glad, som alltid på morgonen. Och jag - mindre pigg men ändå glad :) Vad annars kan man bli, av någon som från och med samma stund som han slår upp ögonen, både har hunnit sätta sig upp och rabblat 100 ord på något språk jag ännu inte begriper mig på. Vi gick upp, Liam fick diska i diskhon, vilket alltid slutar med att hela köksgolvet är plaskblött, och att han sitter i diskhon, som för övrigt är handikappanpassad så han får knappt plats. Men han gillar det. Och om han gillar det, så gillar jag det. Så enkelt är det. Ända tills.... jag känner hur illamåendet tränger sig på och jag får väcka fredde som får rusa upp ur sängen medans jag springer in på toa. Men, falskt alarm, ingen mer spya. Skönt. Jag har faktiskt klarat mig hela dagen, och nu känner jag mig till och med rätt så kry.

Däremot har Lilleman kackat ner ett antal blöjor idag, som kanske inte haft den mest hallon-doftande lukten.
Iallafall, så verkar det inte blivit nåt mer av det, och bara för det så kommer vi naturligtvis att få vakna inatt av en nerspydd säng. Håll tummarna för oss.
Idag, har vi inte gjort så mycket. Varit ute, sett på teletubbies, lagat mat, hängt tvätt, vilat, busat, badat, diskat, ja, sånt vi brukar göra om dagarna. Fredrik har byggt en snögubbe också. Han blir som ett barn ibland (ja, ganska ofta) och jag blev inte förvånad när jag såg att snögubben var på väg att få både hatt, halsduk, morotsnäsa, russinögon och till och med en käpp i ena handen, och en hink i andra. Varje gång jag tittar ut genom köksfönstret hoppar jag till, jag är inte riktigt van vid snögubbar. Men, å andra sidan, så är det väl vad barnfamiljer ska ha på sin tomt? Nästa år kanske till och med Liam är intresserad av att hjälpa till.

Ikväll har vi spelat 500, och nu ska vi lägga oss och kolla vidare på desperate. Sista skivan nu, sorgligt, men samtidigt lite skönt. Jag är inte så värst van vid att glo på film, och med såna här boxar måste man ju glo vidare!

Godnatt med er!
Och lena med tillhörande rara moder, jag är också ledsen att vi inte kunde ses. Vi hade sett fram emot det, men förhoppningsvis kommer fler tillfällen.

p.s imorgon kommer bildbevis på snögubben


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback