Första bodypump-passet avklarat!

Som rubriken lyder, nu har jag tagit tjuren vid hornen och tagit mig till ett pass. Det känns bra, från tårna ändå ut i hårstråna! Vad märkligt, att man kan bli på ett sånt topphumör av lite träning! Men fy vad jobbigt vissa saker var nu när det var så längesen jag gick. Tur att jag tog det lugnt med vikterna. Men, om det blir som de tidigare gångerna när jag gått första gången lär jag knappt ta mig ur sängen imorgon. We'll see.

Idag, har varit en hyffsat slapp dag. Efter gårdagen tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av lite ledighet då jag och L var så duktiga och gjorde klart hela fredagens kommande labb + satt på café ångströms och drack kaffe och pluggade juridik resten av dagen. Good work. Så idag, har jag varit på analys-föreläsning, och sen skippade jag nästa föreläsning för att läsa själv i boken och göra uppgifter. Det finns en gräns för hur mycket man kan ta in av det dansken snackar om.
Efter skolan gick jag en vända på stan, eller rättare sagt till Lindex och HM för att kolla på vårutekläder till Liam. Har hittat en jacka och överdragsbyxor från FIX på Lindex, som verkar kanon med avtagbar fleecejacka inuti. Svårt det där med storlekar bara. Vet ju hur långa 86-byxor är, men samtidigt får dom ju inte bli för korta... hm, tåls att tänka på. Måste köpa dom snart bara, för vips så är allt slut och man går och väntar på att de ska få hem och så kommer det aldrig. Been there done that. 
Sen har vi rensat bland Liams leksaker också. Det kan ju aldrig skada, att ta bort en massa saker han inte leker med. Tror att det kan leda till att han inte vet vad han ska leka med, för att han har alldeles för mycket saker i sina lådor. Så, sagt och gjort, nu har han bara hälften av alla saker kvar!


På lördag fm kommer en av mina närmsta vänner, Johanna hit och hälsar på mig och Lena! Åh vad jag längtar, hon har bott utomlands de senaste åren så hon har inte ens hunnit träffa Liam! Kommer att bli en fantastisk helg.


Nu - en kopp thé.
Sen - godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback