sunshine.

att solen, kan påverka humöret sådant. eller kanske inte solen, men en molnfri himmel.
Gick upp imorse med lilleman, så fredde fick lite sovmorgon. Vid 8.30 var det dags att gå ut, då liam stod vid dörren och gnällde. Att det blåste lite gjorde inte så mycket, för solen värmde så mycket. 3 + redan vid 8 på morgonen, om det fortsätter såhär kommer man ju att kunna ta på Liam vårkläder snart!
Sen var vi ute, och som vanligt så knatar ju Liam på överallt, helst in i skogen och hittar kottar, skräp och allt annat han får syn på. Favoriter är de små gröna boll-halvorna, från smällare på nyårsafton. Fattar inte hur han ALLTID får syn på dem, och lyckas pillra upp dem med sina tjocka handskar. Vi gick också på promenad till en lekpark, och till sist för att dricka lite vatten hos farmor och farfar. Så det blev ett par timmar, kom hem vid lunchtid.
Sen när vi kom hem var freddan i full färd med att städa lägenheten. jag som trodde att han fortfarande skulle sova. Det tackar man inte nej till :)

Eftermiddagen, begav vi oss till uppsala för att kolla på wattholma möta bele. Ja, när man har en vild 1-åring hinner man ju inte se så mycket hockey, utan det var bara att jaga, jaga, jaga. Jaga en pojke som klättrade på läktarna, plockade upp allt skräp som låg på marken, sökte ögonkontakt med alla människor, försvann in i utvisningsbåsen, tog spelarnas skridskoskydd och var allmänt jobbig :) Men men, det är sånt som hör till när man är mamma :) bara att le och se glad ut. Men jag måste ärligt talat säga, att minuterna går aldrig så sakta som när man ser på hockey, och att jag blev överlycklig när jag fick höra att det var slut efter 2 perioder.

Här kommer en härlig vårbild.

image281


om ni vill kolla igenom fler bilder, kika in på
www.bilderpaliam.pixbox.se Håller på att ladda upp lite bilder där nu!


Kommentarer
Postat av: Mirjam

SAKNAR!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback