En dag med en onöjd Liam.

Nånting är på tok hos familjen Andersson-Sjödin. Sonen i familjen som oftast är en glad härjande buspojke har idag förvandlats till en väldigt ledsen, mammig pojke. Antingen är det tänderna som spökar, allmänt hängig, en dålig dag eller helt enkelt en fas i utvecklingen. Det jobbiga är att inte veta. Men, eftersom mamma är hemma och kan bära runt och göra honom nöjd antar jag att det är okej. Det går ju över, konstigt vore det annars!

Dagen började med en promenad runt 5:an i spåret med Jenny. Riktigt blåsväder, men dock väldigt uppfriskande och en perfekt start på dagen. Skönt att komma ut, motionera och samtidigt prata av sig lite. Därefter blev det en kort promenad med Liam i vagnen, som bara skrek och skrek och var övertrött, men vägrade somna så istället blev det till att vara ute med honom och låta honom gå runt runt runt. Synd bara att det som lockar allra mest är alla grannars tomter, för att inte prata om dagmammans alla leksaker som står ute :)
Kan lova att han hade en riktigt fin och röd näsa när han kom in. Därefter blev det lunch-lagande och därefter sömn för alla i familjen, i två timmar, riktigt skönt! Sen skulle vi in och handla... och jag kan lova att jag var lagomt seg efter att ha sovit, så jag och Liam stannade hemma och myste, så fick Fredde åka in själv och handla :)

Jag och Fredde bestämde oss för att äta våran middag när Liam somnat, skönt ibland att bara äta i lugn och ro. Tji fick vi. Det borde vi väl ha fattat att Liam inte tänkta somna i vanlig ordning klockan sju! Nehej, ingen fridfull middag idag. Dock har han härjat som aldrig förr ikväll, och grinigheten försvann för ett par timmar.

Imorgon, börjar dagen med promenad igen. Därefter kommer sötstrumpa Lena hit och hälsar på oss. Det ser vi fram emot!! Vill känna bebismage!

Godnatt vänner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback