Sömn, tack!

Varje morgon, flera dagar i rad har liam sovit tills 8. Tro mig, det är som en dröm! Men igår, när han var vaken tills halv tio, och jag själv inte lyckas somna förrän vid 2-snåret,  så vaknar han naturligtvis i vanlig ordning, mellan halv 7 och 7. Fredde som var lika trött han frågade mig, "visst skulle du byta bilen mot två dygns sömn?". Ja, det skulle jag! Utan att tveka. Kanske inte ett klokt beslut, men jag skulle verkligen behöva lite sömn. Inte en enda natt den senaste månaden har han sovit bra, rullat runt runt, och bökat. Nåväl, våran sömn kommer nog så småningom.

Var ute i spåret kl. 9 med Jenny, härligt! Nåväl, iallafall efteråt. Kan lova att kondisen försämrats avsevärt under de månader jag pluggat, dags att ta tag i det kanske?

Nu snart väntar lunch, och därefter en powernap med Lilleman.

Vad är era planer för dagen?


Kommentarer
Postat av: Mirjam

Det låter inge vidare att inte få ordentlig med sömn, det som är så viktigt för att man ska fungera som människa fullt ut. Men lilleman håller förmodlingen inte med :) Hoppas det blir bättre, vilket jag är säker på att det kommer bli, om inte just nu, men med tiden! Jättefin design på bloggen. Jag borde lära mej oxå :) Kramar!

Postat av: Mia

Vad fint du har fått till bloggen :-)
Jobbigt att inte få nog med sömn, jag vet hur det känns men som tur är så går det ju i vågor och det kommer att bli bättre,hoppas snart för eran skull!
Här har det blivit pulkaåkande idag men även vi har en grinig och tokförkyld liten tös..men det kommer ljusare tider som sagt :-)
Kram,kram på er!!!

2008-01-06 @ 15:04:33
URL: http://mariat80.blogg.se
Postat av: Lena

Hoppas att du kunde sova imorse när grabben slumrade. Jag är onödigt gnällig och småsur idag utan anledning. Kanske också bara har med trötthet att göra! Ringer senare. PUSSAR

2008-01-06 @ 17:38:07
URL: http://www.lenainaction.blogspot.com
Postat av: Mia

Vad härligt att han tyckte om pulkan bättre idag, hoppas det håller i sig :-)

2008-01-06 @ 19:14:39
URL: http://mariat80.blogg.se
Postat av: Mammorna

Hej. Tack för ditt peppande inlägg! Vi hoppas på det bästa. :)

2008-01-06 @ 21:16:08
URL: http://mammamammabarn.blogg.se/
Postat av: GirlGoesMom

Blä jag lider med dig!!!

2008-01-06 @ 21:38:38
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: Sara

Det här ser jättebra ut! Det tar ju som sagt ett tag att lära sig detta eviga program så. Det blir som ett gift ;-) Men det superbra ut! Sköt om er... Kramen

2008-01-06 @ 23:13:40
Postat av: Mia

Ha haa nej precis, bara att byta ut dator-tiden mot bok-tid istället :-D jag fastnar alldeles för lätt vi datorn...ett försök till ändring på det nu :-)
Skönt att han sover och hoppas att ni får en god natts sömn nu!
Kraam!

2008-01-06 @ 23:48:08
URL: http://mariat80.blogg.se
Postat av: Mia

Ja vad kul :-) Jag måste komma igång å läsa böcker nu, ligger ju så långt efter, många böcker som man vill läsa nu...
Vad skönt att ni fått sova bra inatt, Ebba hostar ju så mycket men har sovit rätt bra...

2008-01-07 @ 10:35:36
URL: http://mariat80.blogg.se
Postat av: Emma

Liam är så himla himla söt, men jag deppar över att jag ännu inte fått träffa honom, jag måste verkligen ta mig ner till er och hälsa på. :) Annars har dagen varit lugn, blev en mjukstart i skolan, och lika bra var väl det, så mkt som jag har ställt om dygnet, tänk att man aldrig lär sig ;)
Ha en underbar dag! Kärlek.

2008-01-07 @ 12:00:19
URL: http://onlyfortheweak.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback