Vem kan stoppa mig nu jag bara rullar fram lalalalala

Jag har haft en fantastisk helg!

Men, helgen i Linköping ledde till en viktuppgång på 3,4 kg. Jag vägde närmare 60kg när jag kom hem, och så mycket har jag vägt en gång tidigare - när jag var gravid. har dock tappat lite sen jag kom hem så det är nog ingen fara. Viktuppgången har sina orsaker. Med fika ungefär 1gg/timme, med wienerbröd, muffins, tårta, pannacotta, fruktsallad, mackor, youghurt, frukt, och annat blandat. Sen har vi avnjutit två lyxiga trerättersmiddagar, en på restaurang och en på scandic-hotell där vi bodde. Sen har jag hört att alkohol innehåller mkt kalorier också....... ^^

För alkohol bjöds det på minsann! Torsdagen, var det nätverksmiddag och overallsfest. Kom i säng runt 3-snåret, och upp igen 07.30. Fredagvkäll var det företagsmiddag, och vi tog oss hem i hyffsad tid och somnade runt 01. Lördagen, bästa kvällen på hela helgen, med bankett och finklänning, avslutades kl 05.00. Då hade vi hunnit äta trerättersmiddag, druckit vin, dansat till orkester, åkt på nationernas hus och varit på afterski-party, och även en grymt tråkig efterfest som vi inte lyckades slita oss ifrån.

Den där sömnen då? Hur kunde jag väl tro något sånt :) Jag har sovit ca 14 timmar under hela helgen. Men det var det värt! så roligt, att bara åka iväg och träffa nya människor. Och när jag kommer hem, så vem sover gott hela natten om inte Liam! Åh vad härligt.

Nu borde jag åka till skolan. Bussen går om en stund. Ikväll är det husvisning, men jag har inte så stora förhoppningar.

ha en fin dag.


Kommentarer
Postat av: Maria

Fin blogg

Postat av: Anna

hello!! låter som att du har haft en fartfylld helg =) Ha en fortsatt trevlig dag =) med husvisning och annat :D Kramar från Norr

2008-01-29 @ 15:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback