Ett dygn med Lena & Max

Igår anlände min vackraste Lena med hennes underbara charmtroll Max. Vi åt kyckling med ädelostsås och ris, och så gjorde jag min utsökta frysta cheesecake. Glass kan slänga sig i väggen :P Liam, som inte var den piggaste pendlade mellan buserier och grinattacker, han var inte kry alls stackaren. Men hur lätt kan det vara att ha feber, 10 blåsor på tungan och dessutom vara toktrött. Inte alls lätt.
Efter att vi hittat en knöl långt ner på magen, vid snoppen som var ganska så stor, typ 4-5cm lång och verkligen buktade ut ringde jag sjukvårdsrådgivningen. Knölar är oroväckande. Speciellt när han dessutom hade feber och allt. Pratade med dom i nästan 20min, då vi hade kommit fram till att vi skulle ringa igen om några timmar om det inte blivit bättre. Eftersom han inte verkade ha ont på knölen, eller var röd så trodde hon inte att det kunde vara någon fara. Efter ett par timmar, var knölen smo bortblåst. Märkligt. Febern satt i, men jag tror att det mest beror på sprutan han fick förra veckan. Blåsorna på tungan är betydligt bättre idag, bara någon liten kvar.

Hur som helst, har vi haft det jättemegamysigt. Max är så otroligt nöjd och glad hela tiden, han måste må väldigt bra och vara nöjd med livet. Liam tycker också jättemycket om Max, försöker inte göra illa honom utan kramar och stryker honom på huvudet.

Nu är Fredrik på fiskesemester "hemma". I Myckelgensjö alltså, där mina föräldrar bor. Med sig har han 3 polare, och kvar här hemma är jag och Liam, en hel helg! Känns lite tråkigt, men jag är glad att han får åka iväg och hitta på något på egen hand, sådan egentid borde alla få nån gång nu och då.

Bilder kommer senare.

Kommentarer
Postat av: Mirjam

Uh, vad orolig jag blev när hunnit komma till "knöl-delen" i inlägget.



Hoppas prinsen slipper både feber och blåsor snart.



Stor kram till er!

Postat av: Mia

Usch vad otäckt det lät med knölen men jag läste lite om MPR-vaccinet och där står det att en del barn kan få kortvarig förstoring av lymfkörtlar i ljumsken eller armhålan, nu vet jag ju inte riktigt vart knölen var... hoppas lill-killen snart mår bra iallafall!

Kram!!

2008-06-13 @ 14:55:24
URL: http://mariat80.blogg.se/
Postat av: e

hoppas liam kryar på sig , ge han en stor kram från mig.

ha en underbar helg fina bella.

kärlek!

2008-06-13 @ 16:01:05
URL: http://rockisdelicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback