Förgrömmade onge!!

Ikväll MÅSTE jag lägga mig samtidigt som Liam. Måste hädanefter varje kväll vara beredd på att vakna tidigt och orka gå upp. Inatt behagade Liam vakna 03.00. Och pigg varh an, låg i sängen och snackade och pekade men jag var helt övertygad om att jag skulle få honom att somna om. Han kan ju bara inte gå upp den här tiden tänkte jag. Ack så fel jag hade. Han var precis lika pigg i två timmar till. Därefter beslutade han sig för att kliva upp. Nej.

Så, där satt jag, inlindad i täcket och frös klockan 04.54 och försökte leka lite med han. Det gick inte så bra. Satte på youtube och halvslumrade mellan klippen. När ett klipp var slut tog han tag i mitt pekfinger och drog det till datorn. ser så lustigt ut.

Vid 7 fick jag honom efter många om och men att somna om. Klockan 09.18 ringde telefonen. Även Liam har börjat vakna av telefoner!

Som tur är kommer kusin Emmy hit idag, och då lär inte dagen bli lika lång, för är det någon Liam älskar så är det just Emmy!

Kommentarer
Postat av: jessica

Nä fyy att gå upp vid den tiden,,förstår att det blir tidiga kvällar då.

Träffade på lilleman med emmy på gården,såg så glad ut då=)

Beställde regnstället iaf nu.



Kram!!

Postat av: Mirjam

Hoppas ni fått bättre sömn, bägge två, efter nattliga youtubebesök :)



Och tack, för kommentar. Det är underligt hur en människa (jag) kan betyda så mycket för någon annan/några andra, i den bemärkelsen att jag inte är som de tycker. Jag skulle bli kraftlös av att lägga ner så mycket energi på någon jag inte diggar!



Stor puss!

2008-06-16 @ 13:26:01
URL: http://ninya.blogg.se/
Postat av: Lena

Tack för dagens samtal. Jag blir alltid lika glad över att få konversera med dig. Du är så klok, och en så fantastiskt bra vän. Jag vill aldrig vara utan dig. Kram

2008-06-16 @ 22:24:08
URL: http://www.lenainaction.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback