regnkläder

Ute öser regnet ner. Gud vad skönt. Det har varit alldels för torrt ute, skönt med lite frisk luft. Dock, så har jag ett problem. Har lite svårt för att vara inne en hel dag med Liam, han behöver komma ut. Och såklart har han sina regnkläder. Men JAG då? Jag har inga. Jag borde ha, för med regnkläder på kan man iaf vara ute utan att bli dyngsur. Men, hur kul är det att lägga pengar på regnkläder? Och gummistövlar? Jag köper ju hellre ett par ballerina om jag säger så :P
Men men, regnar det en hel vecka kan jag ju inte hålla oss inne i en hel vecka.
Så, nu ska jag surfa runt och se om jag hittar några fina regnkläder. Eller fina och fina, det behöver dom ju inte vara direkt, men kanske inte mörkblå iallafall.

Idag har vi sysselsatt oss med ingenting. Typ hängt lite tvätt, liam har badat, vi har läst lite böcker, kollat lite på youtube, lekt med tops(?), och käkat lunch. Tänk vad märkligt, att dom mest vanliga tingen kan vara så roliga att leka med. Liam älskar tops. Helst ska pappa pilla honom i öronen med dom, jag har tydligen fel teknik. Sen när han ska sova tar han freddes finger och stoppar in det i hans öra. Så skönt tycker han att det är. Iallafall, så kom han utspringandes med hela burken från toan. Jaja, tänkte jag, lite kul måste han väl få ha ibland. Så, vi har ägnat oss med att stoppa tops innanför liams kläder. Innanför tröjan, i strumporna, you name it. Och tänk att han satt här en timme i soffan och bara njöt av "topsleken". Inte behöver man köpa dyra leksaker inte, när det räcker med en topsburk för 14,50.

Sen sprang han iväg med hela burken. Och såklart vände upp och ner på den och klämde ur sig: "NÄMEN!" och pekade på golvet. Sen hade han att sysselsätta sig med när han skulle plocka upp dom allihopa. Och så hällde han ur dem igen. Och plockade upp. Och hällde ur. Så här såg det ut:

Hahaha, kolla mamma vad jag tänker göra!!



Åh vad jag är duktig!

Och en gång till...

Och nu sover han såhär fint...


Kommentarer
Postat av: Mirjam

Lilla sötgris. åh, vad jag vill ses snart, helst nu. Sommarn är här och vi skulle kunna göra så otroligt mycket tillsammans. Vi måste planera in ett datum, för jag MÅSTE FÅ TRÄFFA ER, SNARAST!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback