Liam goes farmer

Idag har varit en händelserik dag för Lilleman. På eftermiddagen var vi ute ett par timmar, efter att jag och syster åkt längdskidor i spåret. Efter att vi varit ute på en promenad kom morfar med skotern, och Liam fick åka med. Först gallskrek han och ville av, men så fort han klivit av ville han på, så han tyckte det var roligt men lite läskigt tror jag. Det slutade iaf med att han åkte en bra bit, och han verkade tycka att det var häftigt.

Efter middagen idag tog jag och Liam oss en prommis till lagårn. Alldeles härintill vårat hus ligger "storlagårn" där alla kossor bor, så dom har han ju spanat på varje dag nästan. Men lite längre bort, typ 500 m ligger lagårn med smådjur, dvs får, lamm, ankor, hönor och hästar.  
Så dit gick vi, och det hela började med att Liam fick sig en skräckupplevelse. När vi gick in till fam B kom ett x antal hundar springandes, skällande och morrande. Liam stackarn vart ju livrädd, och stortjöt. Vi vart inte långvariga, utan L och G följde med ut till lagårn för att utfodra djuren och släppa in hästarna. Och även där var det ett himla oväsen, för nu var ju alla fåren hungriga och bräkte som bara den :) Så, ännu en gång, så satt Liam igång att gråta.
Men så fort alla djuren blivit tysta, så blev allting väldigt spännande :)
Så idag har Liam varit dräng. Han har burit hö till fåren(typ 5 strån i taget), burit kraftfoder(mest spillt på golvet), spånat till hästarna(suttit i spånkärran) och klappat häst, får och lamm. Och kikat på ankorna, hönorna och kaninen :)
     

Och här kommer ett par bilder på kusinerna :)
Liam är inte svartsjuk, som jag trodde att han skulle vara. Istället så försöker han ge Linus nappen, pussar och ger honom kramar :) Fast han vet inte riktigt hur han ska bete sig mot honom =)

image300image301




Liam hjälper mormor med påskriset....

image302


image303

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad stor han har blivit och vad jag har missat mycket :( Det är kruxet med avstånd, att man inte hinner med vissa saker!

Jag tar gärna emot recepten på efterrätter!

Puss och kram!

2008-03-18 @ 22:03:36
Postat av: Anna

Hej vilka fina bilder på kusinerna =) så gulligt!! kram kram

2008-03-19 @ 10:37:25
Postat av: Mirjam

Undra varför mitt namn och min bloggadress försvinner så fort jag skriver en kommentar?

Den första som skrev va i alla fall jag, om du inte redan förstått det ;)

Puss

Postat av: Josefin J

Härligt med påsk.
Vi ses snart... Ska bara "överleva" den här dagen på jobbet.

2008-03-20 @ 08:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback