Påsktraditioner hos fam. Sjödin

En bild säger mer än 1000 sägs det. Nu är det så här va, att jag har runt 200 bilder. Det skulle 200 000 ord. Men vem skulle orka kolla igenom så många bilder. ;)
En kort resumé:
Skärstorsdag - svärmor och svärfar kom upp till M-sjö. Jag och syster tog oss en skidtur i den härliga mars-solen. Härligt. Till middag serverades det blöte, var roligt att Maud o Benny fick prova på denna norrländska delikatess.
Låter kanske inte så gott, men det är det. Kokt älgkött, kokta kålrötter på tunnbröd uppblött i "spa". Till det, smör, bostongurka och senap. Mumma! (dom gillade det)
Långfredag - Som alla andra påskar, så tillbringades dagen på sjön. Med mängder av mat, solstolar, angeldon, fiskande, skoteråkning och grillning. På kvällen åt vi middag hemma allihopa, jag, fredrik, liam, syster, cédric, linus, mamma, pappa, maud o benny.
Påskafton - Som fredagen. Fast med vildmarksbad och bastu på kvällen, i flera timmar. När vi gick upp var det runt -20 grader, och då var det extra ljuvligt att sitta i ett varmt bad.
Påskdagen - Tillbringades även den ute, fast på en annan sjö. Och med mindre mängder mat.
Annandagen - Tillbringades i bilen på väg hem. Och på förmiddagen hann vi förbi min morfar för att umgås en stund.

Liam har hittat sitta nya stora intresse. Skoteråkning. Han har åkt, åkt och åkt. Och gallskrikit, när skotern stannat. Han har varit sååå mysig hela helgen, inte gnällt nånting fast vi varit ute på sjön flera timmar i sträck varje dag. När han skulle sova middag packade vi ner honom i en åkpåse, på skinnet och la honom på skotersläden, och åkte ett varv runt holmen, så sov han som en stock i ett par timmar. Sen när han vaknade fick han varm choklad och grillad korv. Sen har han fiskat, åkt pulka, och strosat runt och bara myst. Goskille.
image311
Sen fick vi ju äntligen träffa lilla Linus också, systers pojke som redan hunnit bli nästan 3 månader. Han var så söööt, och så charmig. Riktig liten goding. Liam var så snäll mot honom, gav honom pussar och kramar, och försökte stoppa in nappen i munnen på honom... och dra ut den ibland... :) Lite avundsjuk var han nog ibland, men det är ju inte så konstigt. Liam blev iaf väldigt stor när Linus var där.
image312

www.bilderpaliam.pixbox.se finns fler nya bilder inom kort!

Kommentarer
Postat av: Mirjam

Jag kan se Liam framför mej norröver med alla aktiviteter och jag förstår att han njutit av varje ögonblick. Jag kan dessutom hålla med honom - skoteråkning är klockrent kul.

Puss

Postat av: Mia

Vilka härliga bilder och vad mysigt ni verkar ha haft det :-)
Kram!

2008-03-24 @ 22:37:53
URL: http://mariat80.blogg.se
Postat av: Veronica

Åhh va mysigt det ser ut *avis* ;-)

2008-03-25 @ 09:36:29
URL: http://vera82.blogg.se
Postat av: veronica med fanny ;-) och emma,

ser ju riktigt härligt ut det där!!! mkt bättre att vara där än här,, nä VÅR kom fraaaam säger jag bara nu...........

2008-03-25 @ 19:31:43
Postat av: mormor

Längtar redan efter er!!!

2008-03-25 @ 21:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback