Födelsedagsfirande

Hela kvällen igår, tillbringades med att försöka lösa labben. Utan framgång. Även denna dag har tillbringats på samma sätt. Med framgång.
Vi löste inte allt. Men nästan, och för att få dom poäng för att klara hela labb-delen av kursen, räckte det med 30p för ett seriöst försök. Har man suttit med labben i 3 dagar, har man inte seriöst försökt då? Jo, dessutom funkade halva precis som den skulle. Bara att hoppas att den går igenom testfallen.

Kvällen, har tillbringats hos Fredriks lillebror D och hans familj, med D:s försenade födelsedagsfirande med tårta, kakor,kaffe och vin. Mycket trivsamt när man får träffa alla, det händer allt för sällan. L:s mage har vuxit mycket nu, tänka sig vad tiden går fort när andra är gravida. Längtar riktigt mycket tills knyttet kommer till världen.

Imorgon åker Liam till östhammar med farmor, farfar och kusinerna. Han kommer att få det toppenmysigt i husvagnen! Jag, ska tillbringa dagen i stan för att tentaplugga med grabbarna grus. Fredde, ska umgås med sina vänner, nånting han gör alldeles för sällan!

Nu, är jag hypertrött, och ska snart krypa ner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback