I miss my camera.

Yes, I do.
fy fanken vad jag saknar den.

Det finns ingen årstid,
som man kan ta så
härligt ljuvliga bilder som
just nu på hösten.

Inte en bild har vi tagit
på Liam sen kameran
pajade i augusti.
Känns mindre bra.

Snälla kamera, återvänd.

Kommentarer
Postat av: Mirjam

Jag mår, om jag säger så. Det ena skänker det andra och det andra snor det ena. Livets omtalade berochdalbana, den slipper ingen förbi!



Ja, det är ju tyvärr en hel del förkylningar just nu. Lika bra är väl att åka på en rejäl släng redan nu, så kanske man slipper ligga resterande dagar av hösten/vintern. Pussa på Liam från mej!



Vet du vad? Jag tror du skulle behöva unna dej, hur mycket du än har att göra, en egenstund. Du behöver slappna av och ta igen dej, alldeles för mycket har hänt runtomkring dej och även om det inte skyddar dej från att bli stressad och trött igen, så lindrar det och ger nya krafter!



Ska syster gifta sig? Det va en vacker nyhet. Jag hoppas du får ta del av någon annans foton, nu när din är kaputt. I så fall vill även jag ta del av dem!



Vikten kan stå där den står just nu, som ovan - du behöver enbart stressa ner och ta hand om dej själv. Skit därmed i vad du tar dej för att äta, du kommer igen sen med nya krafter!



Begravningen ja, det gör ont att ens behöva tänka på det som hänt. Jag blir lika tom på ord, som den dagen du skickade sms och berättade..



Värme!

Postat av: Lena

Jag längtar SÅ tills jag ska få kramas med dig och min lilleman Liam i helgen. Ni är mina änglar. Men det vet du ju. Max längtar förrästen också. Han är bara inte lika bra på att uttrycka sig som jag.

2008-09-17 @ 21:20:09
URL: http://www.lenainaction.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback